En städfirma sköter din städning åt dig

Om du väljer att anlita en städfirma kan du få det rent och fint i ditt hem, på ditt kontor eller i din fastighet utan att själv behöva lägga ner någon tid på städning. För många är detta en mycket stor fördel eftersom de flesta människor anser att städning är mycket tråkigt. Samtidigt är det viktigt att ha det rent och fräscht runtomkring sig eftersom det är bra för måendet. Det är just därför det är en bra idé att anlita en städfirma.

Våra lokalvårdare

De lokalvårdare som arbetar hos oss har samtliga genomgått noggranna bakgrundschecker. Det har de gjort för att vi ska kunna känna oss säkra på att de har rent mjöl i påsen. Anledningen till att vi vill försäkra oss om att de har det har att göra med det faktum att du ska kunna känna dig trygg med att släppa in de i ditt hem, på ditt kontor eller i din fastighet. Föredrar du fortlöpande städning, alltså att vi kommer och städar hos dig flera gånger i veckan eller månaden? Då kommer vi i största möjliga mån se till att det alltid är samma person eller personer som kommer till dig, detta för att du ska kunna känna dig bekväm med och lära känna den eller de lokalvårdare det gäller.

Miljön

Vi är också en städfirma med ett miljötänk. Vi strävar helt enkelt efter att ha en så positiv inverkan på miljön som möjligt vilket bland annat innebär att vi bara använder oss av miljövänliga rengöringsmedel. Vi är även ett företag som återvinner och källsorterar samtidigt som vi använder oss av el- och hybridbilar.