Städfirma trapp i Göteborg

Att ha det rent i trapphuset är för de flesta hyres- eller bostadsgäster minst lika viktigt som att ha rent i sitt hem. Trappuppgången är det första man möts av när man går utanför sin dörr och naturligtvis vill man då inte bli bemött av smuts, grus eller löv. Genom att anlita en professionell städfirma trapp i Göteborg kan ni se till att trapphuset alltid är i gott skick!

När behövs trappstädning?

Städning av trapphuset är viktigt året om. Under sommarhalvåret är det många bostadsrättsföreningar som väljer att minska på frekvensen, eftersom det inte kommer in lika mycket smuts och slask som under de kallare månaderna. Trappstädningen är till för att de gemensamma utrymmena ska vara i gott skick, men även för att huset och trappen ska ge ett gott intryck till besökare. Utöver själva trappan och golven är det vanligt att man väljer att byta ut entrémattan med jämna mellanrum eftersom det är denna som får ta emot den största smällen.

Städfirma trapp i Göteborg håller byggnaden ren

Håll trapphuset rent

Att hålla rent i trapphuset är viktigt på många sätt. Boende i huset vill naturligtvis inte mötas av smuts när man går utanför dörren, men inte vill man heller dra med sig en del av smutsen in i sitt hem. Det bästa man som hyresvärd eller bostadsrättsförmedling kan göra är att anlita en städfirma med bra rekommendationer och som erbjuder städning för just fastigheter.