Städfirma villa i Göteborg

Ett känt ordspråk som tydligt förmedlar vad vi känner för våra hem är; mitt hem är min borg. Ordspråkets mening är att vi skall känna oss trygga i vårt hem. Tänk vilken lycka att få komma hem till vår egen borg efter en lång arbetsdag och det dessutom är välstädat och rent.

Städfirma villa i Göteborg gillar att hålla rent

Inga bakterier hos dig

Hela ditt hem är fullt av bakterier och de gömmer sig där du minst anar det. Hur ofta torkar du t ex handtaget till ditt kylskåpet? Visste du att en trasa kan städa ungefär en kvadratmeter sedan skall den bytas? En städfirma villa i Göteborg håller bakterierna borta och skapar skinande och rena hem.

Att städa som en expert är inte så enkelt som många tror. Vilken ordning skall man städa för att inte sprida bakterierna vidare? Ett välstädat hem ger inte bara en skön känsla utan också ett hem med mindre bakterier. Varför inte unna dig lyxen att få ett fräscht och fint hem.

Hur tar man bort en vinfläck?

Kan man få för mycket städtips? De gamla husmorstipsen är ofta väldigt bra och effektiva. Hur tar man t ex bort vinfläckar på en duk? Enligt experterna skall duken genast sköljas i varmt vatten, därefter skall man strö salt på fläcken. Byt ut saltet med jämna mellanrum och tvätta sedan duken som vanligt. Med en städexpert i huset kanske fläckarna blir mindre och tipsen fler.

Rent i huset

Ett rent hem utan smuts och bakterier hjälper dig att känna välmående och minska riken för sjukdomar. En städexpert hjälper dig att uppnå detta och ger dig dessutom tid över till saker du gillar. Varför inte gå en extra runda med hunden, lös ett korsord eller drick en kopp kaffe med grannen istället. Unna dig lyxen att få hjälp med din städning.